Încă o investiție în infrastructura educațională din municipiul Deva

În ședința ordinară de astăzi, 30 ianuarie 2023, a Consiliului Local al Municipiului Deva au fost aprobați indicatorii tehnico-economici etapa de proiect tehnic pentru obiectivul de investiții ,,Reabilitare Sală de Sport Robert Singer” care se află în administrarea  Liceului cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva.

 

Lucrările principale prevăzute pentru sala de sport de pe strada Titu Maiorescu cuprind: un nou flux funcțional în zona de birouri și vestiare, scară de beton pentru accesul la etaj, placarea cu polistiren a fațadelor clădirii, termoizolații și hidroizolații la nivelul planșeului peste ultimul etaj, realizare de vestiare dotate cu grupuri sanitare și cabine dușuri, refacerea instalațiilor sanitare, rețea de canalizare exterioară, montare centrale termice pentru încălzire prin pardoseală și cu radiatoare, boiler termoelectric, refacerea instalații electrice curenți slabi și tari, date, telefonie etc.

Investiția va fi finanțată din bugetul general al municipiului Deva.

 

Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva este o instituție de învățământ de prestigiu. De istoria acestei școli se leagă momente de aur ale sportului românesc prin rezultatele excepționale obținute la campionatele europene, mondiale și olimpice de către Lotul Național Feminin de Gimnastică al României.

 

Infrastructura educațională este vitală și are efect direct în rezultatele obținute de elevii noștri.

Educația influențează dezvoltarea unei comunități.

 

Un obiectiv asumat de administrația publică locală este dezvoltarea continuă a sistemului educațional prin crearea unor condiții moderne și de calitate în școlile din municipiul Deva.

 

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.