Încă o lovitură pentru PSD. Sorin Marica a trecut la Pro România

PSD Hunedoara mai primește o lovitură. Un deputat ales pe listele formațiunii politice a ales să i se alăture lui Victor Ponta. Sorin Marica, deputat, a plecat la Pro România. Marica susține că s-a alăturat formațiunii politice conduse de fostul premier Victor Ponta pentru a “apăra valorile social-democrate autentice, inclusiv la nivel legislativ, și de a se implica activ pentru promovarea unei echipe puternice”.

”Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni și de problemele lor și am încercat să îi slujesc și să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât și ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale. M-am alăturat echipei PRO România, pentru că am regăsit alături de Victor Ponta, Corina Crețu sau Mihai Tudose acele valori autentice social-democrate în care cred și dorința de a face bine oamenilor. De asemenea, sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai românii să aleagă PRO România pentru că este partidul care propune cea mai bună listă de candidați și care sunt convins că vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European”, arată deputatul Sorin Marica.

PSD Hunedoara a pierdut un primar, doi consilieri județeni și mai mulți membri. Aceștia au decis să se alăture lui Victor Ponta.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.