Petroșani: Au îngropat mortul altei familii

Doi bărbați declarați decedați au fost încurcați la morga Spitalului din Petroșani. Trupurile neînsuflețite ale celor doi au ajuns la familii diferite. Eroarea a fost sesizată de una din familii, iar acum procurorii vor emite mandat de exhumare.

Au încurcat morții, iar acum familiile celor decedați așteaptă să își recupereze rudele. Cei doi bărbați declarați decedați au fost încurcați. Astfel, trupurile neînsuflețite au ajuns la alte familii.

Unul dintre bărbați a ajuns la o familie din municipiul Vulcan, iar altul la o familie din Petroșani. Ambii bărbați aveau peste 70 de ani și au decedat pe secția de Cardiologie a Spitalului de Urgență din Petroșani.

Acum, există un ordin emis de procurori pentru deshumarea celor două cadavre. Potrivit informațiilor, toată situația a pornit de la brățările prinse pe mâinile celor doi bărbați. Brațările inversate au schimbat situația celor doi.

Bărbatul care a ajuns la familia din Vulcan a fost privegheat și îngropat creștinește, în schimb familia din Petroșani a fost cea care, la morgă, a sesizat eroarea.

În cauză se fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat pentru eroarea comisă.

 

 Colaborator

 

 

 

 

Un comentariu la „Petroșani: Au îngropat mortul altei familii

 • 2 aprilie 2019 la 11:57
  Permalink

  Salutare tuturor din redacție!
  Am senzația că doar voi faceți jurnalism local de calitate,cam călcați pe bătătură puterea actuală,sper din tot sufletul să nu vă pierdeți în submediocrul fițuicilor fără tiraj!
  Keep goin!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *