Încă se menține managementul militar la Spitalul Județean de Urgență din Deva

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi, după ce a vizitat spitalul din Deva, că acolo a văzut o atitudine schimbată, iar lucrurile sunt ”pe făgaşul normal”. Cu toate acestea, managementul militar ai rămâne o perioadă. De asemenea, ministrul a precizat că va vizita în perioada următoare toate judeţele care au depăşit 400 de cazuri de infectare.

“Am văzut o atitudine schimbată, mă bucur să găsesc acest lucru şi sper ca această pandemie prin care trecem, să se termine cât mai repede”, a declarat, joi, Nelu Tătaru.

Întrebat dacă managementul militar mai rămâne la spitalul din Deva, Nelu Tătaru a răspuns: “Mai rămâne. Suntem într-o stare de urgenţă până pe data de 15 mai. Deja lucrurile sunt pe făgaşul normal, rămâne ca acea echipă managerială civilă care va veni să vină şi în aceste momente, să poată prelua din mers managementul”.

El a spus că vizitează în aceste zile judeţele care au cel mai mare număr de cazuri de persoane infectate cu Covid-19.

“De aici plec la Timişoara, voi pleca şi la Arad, zilele următoare voi fi la Braşov, la Neamţ şi la Botoşani, unde sunt cele şase judeţe care au nişte probleme în acest moment ca număr de pacienţi, dar şi ca focare”, a spus ministrul Sănătăţii.

Joi, Nelu Tătaru va mai vizita judeţele Timiş şi Arad.

Judeţele Arad, Hunedoara, Neamţ, Suceava şi Timiş au depăşit numărul de 400 de cazuri, iar judeţele Braşov, Botoşani şi Galaţi se apropie de acest prag.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *