Încep înscrierile la Festivalul Concurs Național de Muzică Pop pentru Copii și Adolescenți „DEVA MUSIC STAR”„DEVA MUSIC STAR”

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” organizează în perioada 14 – 16 iunie 2024, Festivalul Concurs Național de Muzică Pop pentru Copii și Adolescenți „Deva Music Star”, ediția a X-a.

Concursul cuprinde secțiune de interpretare muzică pop și se desfășoară pe trei categorii de vârstă (6-8 ani, 9-11 ani și 12-14 ani). Acesta are ca scop principal promovarea copiilor și tinerilor cu calități vocale, artistice, muzicale și interpretative.

Înscrierea se va face pe adresa de e-mail: centrulculturaldeva@gmail.com, pe platforma sendgb.com, până în data de 31 mai 2024.

Toți concurenții care se înscriu la faza de preselecție vor fi ascultați și jurizați online de către o comisie de specialitate formată din compozitori și personalități din domeniul muzicii ușoare românești.

În urma jurizării vor fi selecționați finaliștii, pe categorii de vârstă, iar rezultatele vor fi anunțate pe pagina de facebook a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva, până în 5 iunie 2024.

 

Condițiile de participare și modalitățile de înscriere, precum și alte informații le găsiți pe pagina de Facebook a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, precum și pe site-ul oficial, accesând link-ul: www.centrulculturaldeva.ro/deva-music-star-2024/

 

 

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *