Începe reabilitarea DN 76, Ionești – Vârfurile

Ieri, la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a fost semnat contractul de execuţie lucrări pentru reabilitarea DN 76, Ionești – Vârfurile, rest de execuție. Antreprenorul care se va ocupa de finalizarea lucrărilor este Asocierea S.C. SYLC CON TRANS S.R.L./HIDROSTROY AD. În cadrul contractului se vor reabilita aproape 14 km de drum, 5 poduri, se vor amenaja 5 parcări și 5 stații de autobuz, vor avea loc diferite lucrări la terasamente, fundații, taluzuri și siguranța circulației.

Valoarea contractului este de aproape 56 milioane lei, fără TVA, și are o durată de 72 luni (12 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 luni perioada de notificare a defecțiunilor). Contractul a fost atribuit pentru prima oară Asocierii Construcciones Lujan Sa/Viales y Obras Publicas SA, dar, din cauza slabei mobilizări a antreprenorului și a modului defectuos în care și-a îndeplinit obligațiile contractuale acesta, contractual a fost reziliat.

 

DRDP Timișoara

Un comentariu la „Începe reabilitarea DN 76, Ionești – Vârfurile

  • 8 noiembrie 2018 la 11:25
    Permalink

    Cand guvernul PSD – ALDE va moderniza si drumul DN 7A (Cheile Jietului) ca isi rup masinile cetateni vaii jiului pentru a merge la Voineasa sau pe Transalpina si cetateni vaii jiului platesc taxe si impozite in fiecare an iar de votat au tot votat de 28 ani cu PSD la presedentiale , parlamentare , europarlamentare , locale , …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.