Infracțiuni pe drumul mare

La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii au oprit în trafic un bărbat de 59 de ani, din comuna Pui, care conducea un autoturism pe strada Streiului, din comuna Pui, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, autovehiculul avea montate două plăcuțe false (cu un număr de înmatriculare atribuit, conform bazelor de date ale Poliției Române, altui autovehicul). Din verificări a rezultat faptul că plăcuțele de înmatriculare atribuite autoturismului condus de bărbat și certificatul de înmatriculare au fost reținute, anterior, de poliţişti.

 

În data de 21 decembrie a.c., la ora 13:30, poliţiştii Biroului Rutier Hunedoara au depistat în trafic, pe raza municipiului Hunedoara, autoturismul condus de un bărbat de  35 de ani, din comuna Turdaș, care nu poseda  permis de conducere.

Având în vedere faptul că bărbatul  mai este cercetat în cadrul unui dosar penal de către polițiști pentru săvârșirea aceluiași gen de infracțiune (faptă comisă în data de 13.10.2021),  față de acesta a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

 

La data de 21 decembrie 2021, în jurul orei 17:10,  Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Turnătorului, din Hunedoara, un bărbat a condus un autoturism cu care a lovit un copac și alte autoturisme parcate în zonă.

Poliţiştii au identificat  conducătorul autoturismului, un hunedorean de 50 de ani,  cu privire la care aparatul alcooltest a indicat o concentraţie de 1,06 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că  autoturismul a fost radiat din circulație, iar conducătorul auto  a fost rănit în urma impactului, fiind transportat pe spital.

 

La data de 22.12.2021, în jurul orei 01:50, un bărbat de  38 de ani, din orașul Simeria, a fost depistat în trafic de poliţişti, pe strada Elisabeta Mărgineanu, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice. În cazul său,  aparatul alcooltest a indicat valoarea  de 0,68 mg/l, alcool în aerul pur expirat.

 

În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *