Minoră de 16 ani dată dispărută

La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 20:30, Poliția Municipiului  Petroșani a fost sesizată  de către pedagogul unui centru social din Petroşani despre faptul că minora  LUPȘOR LUCRETIA DENISA (foto), în vârstă de 16 ani, internată în centru ca  măsură de plasament, a plecat în mod voluntar din unitate (spre şcoală) dimineața și nu a mai revenit.

La data plecării, minora purta o pereche de pantaloni de culoare neagră, o bluză de culoare roz, o geacă de culoare neagră și ghete de culoare maro. Aceasta are aproximativ 1,67 m înălțime, păr lung, de culoare neagră, la vârfuri roșcat, ten închis, constituție astenică, ochi căprui. Minora  a mai plecat voluntar din centru.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic  112.

 

IPJ Hunedoara

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *