Înscrieri online la Universitatea din Petroșani

Absolvenții de liceu care vor promova examenul de bacalaureat și vor dori să urmeze cursurile Universității din Petroșani se vor putea înscrie și online. În era tehnologiei, reprezentanții instituției de învățământ superior din Petroșani vin în sprijinul tinerilor. Agenda celor de la Universitate este foarte încărcată în ceea ce privește admiterea.

“Toate eforturile sunt îndreptate în lămurirea viitorilor candidați că studiile la universitatea noastră sunt la fel de bune ca studiile la alte universități din țară și că noi oferim aici ondiții de cazare și de masă la prețuri mult mai mici față de alte prți dar la prețuri mult mai bune și condiții de studiu la nivelul altor universități românești. Dorim și facem eforturi să avem studenți și din alte țări. Ne găndim la Republica Moldova și românii de pretutindeni din Europa dar și la studenți din țările africane, din America de Sud și Asia care să-și finalizeze studiile la noi. Am acreditat anul acesta la liceul din Hunedoara specializarea de economia comerțului, turismului și servicilor, din toamnă vom avea studenți și acolo cu 50 de locuri. Avem administrație publică la Deva unde avem tot 50 de locuri, si tot acolo suntem în faza de acreditare a unei specializări de Inginerie și Management Financiar pentru a putea atrage studenți și în acest domeniu la Deva. Tot în curs de acreditare suntem și cu o extensie la Horezu unde dorim să avem specializarea de elecromecanică”,  a declarat prof. Univ. dr. Ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității Petroșani.

În plus, la Universitatea din Petroșani  se vor face și încrieri online. Acestea vor avea loc în perioada 8-19 iulie 2019.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.