Înscrieri prelungite pentru clasa pregătitoare

Înscrierile pentru clasa pregătitoare au fost prelungite. Decizia vine în contextul răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Încă o săptămână au la dispoziție părinții pentru a-și înscrie micuții în clasa pregătitoare.

Prima etapă de înscrieri a debutat în data de 4 martie și trebuia să se încheie în 23 martie. Având în vedere faptul că unitățile școlare sunt închise, astăzi, 11 aprilie, ca măsură de prevenire a coronavirusului, cei din Ministerul Educației au decis prelungirea perioadei de depunere a cererilor de înscriere la clasa pregătitoare, cu încă o săptămână.

„Înscrierea pentru clasa pregătitoare se va realiza în continuare, online, iar validarea înscrierii se va prelungi cu încă o săptămână, după deschiderea școlilor. Totodată, și activitatea de evaluare psihosomatică pentru clasa pregătitoare se va amâna până după reluarea cursurilor”, informează Ministerul Educației.

De altfel, părinții pot completa online cererea tip de înscriere la clasa pregătitoare, pe site-ul inscriere.edu.ro.

Peste 1300 de copii au fost înscriși până acum în clasa pregătitoare, la nivelul județului Hunedoara. Sunt disponibile 3.231 de locuri în clasa pregătitoare.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *