Jaful de la Uzina Mecanică Orăștie, girat de Partidul Social Democrat

Situația în care se află Uzina Mecanică Orăștie a fost girată de Partidul Social Democrat, prin interpușii de la cârma societății. Acum, că se caută soluții pentru redresarea situației și pentru salvarea locurilor de muncă, de către liberali, social democrații caută nod în papură. Astfel, Ovidiu Vlad, directorul Uzinei Mecanice Orăștie îi adresează o scrisoare deschisă lui Viorel Sălan, cel care a ieșit cu atacuri despre Uzina.

”Scrisoare deschisă tovarășului, general pensionar Salan Viorel, senator cu pensie de lux de la stat, cumulată cu salariul, tot de la stat. Tovarășe senator, situația de la Uzina Mecanica Orăștie care vă alarmează atât de mult, nu ar trebui să fie ceva nou pentru dumneavoastră! Timp de cinci ani, cât PSD – ul a condus Ministerul Economiei și Uzina Mecanica Orăștie, nu ați făcut nimic pentru a remedia lucrurile pe care astăzi le incriminați, lucruri dezvăluite brusc in presa locală! Faptul ca după cinci ani puneți asemenea întrebări ma face sa cred ca sunteți fie rău intenționat, fie nu sunteți ancorat in realitate. Sau pur și simplu sunteți prost informat. Ar fi bine să rostiți public despre strategia conducerii PSD din ultimii 5 ani, prin care să se rezolve problemele acestei uzine! Sau poate nu știți, fiind cu adevărat prost informat despre jaful real produs sub oblăduirea secerei și ciocanului. Iar dacă știți și nu vreți să spuneți asta ne pune pe gânduri că ați fost părtaș la acest jaf prin care s-au plătit salarii de pomană de peste zece miliarde de lei din banul uzinei. Acuzele dumneavoastră, publicate în presă trebuie să se îndrepte spre cei care au condus uzina în ultimii ani și nu spre cei care o conduc de nici o lună. Și dacă vi se pare o găinărie furtul unui televizor din uzină, tocmai de către cei puși să administreze, aflați că multe astfel de găinării au dat dimensiunea situației tragice, actuale din UMO. Iar aceste găinării nu le-am făcut noi, ci oamenii dumneavoastră de încredere în fața cărora vă faceți astăzi scut. Scriind prostii în presă, inventând dosare penale care s-ar plimba de la o instanță la alta, aruncând baliverne în conferințe de presă nu faceți nimic altceva decât să diminuați consistent stima oamenilor care v-au cunoscut ca un apreciat militar de carieră”, spune Ovidiu Vlad, directorul Uzinei Mecanice Orăștie.

Viorel Sălan, pensionar de lux cu venit de parlamentar, a adus în discuție în Parlament situația UMO. Aceasta are datorii la bugetul de stat. Numai că Sălan a uitat să precizeze că datoriile s-au acumulat pe mandatul diriguitorilor susținuți politic de Partidul Social Democrat.

Colaborator

Vezi cât ne costă Jandarmul-senator…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *