Investiția BOSCH de la Simeria e la o semnătură distanță

Negocierile pentru o macro investiție a companiei BOSCH la Simeria sunt pe ultima sută de metri. Surse din cadrul administrației locale simeriene au declarat pentru Replica-InfoHD că în aceste zile vor fi semnate documentele care vor marca debutul construcției unei fabrici în care BOSCH își va reloca la Simeria întreaga sa producție de mașini de spălat.

Din informațiile cunoscute până la această oră, la Simeria vor fi ridicate trei hale industriale într-o zonă apropiată de Depoul feroviar din localitate. Investitorul va construi o linie de cale ferată proprie (200 – 500 de metri lungime)  care să lege fabrica de depou și de aici spre beneficiarii BOSCH din toată lumea. Potrivit sursei citate, după ce investiția va ajunge la maturitate, din fabrica BOSCH de la Simeria vor fi livrate zilnic circa 80 de vagoane de mașini de spălat. Se apreciază că investiția va asigura între 2000 și 2500 de locuri de muncă în zonă. Administrația publică simeriană s-a angajat să faciliteze accesul investitorului la utilități, acesta urmând ca după semnarea actelor să înceapă achiziționarea terenului necesar pentru amplasarea fabricii.

Sursa citată precizează că alegerea Simeriei pentru investiție s-a făcut după ce investitorul a fost ofertat și de administrațiile publice din  Cluj, Brașov și Făgăraș.

Adrian SĂLĂGEAN

vezi cum a ajuns firma BOSCH la Simeria:

5 comentarii la „Investiția BOSCH de la Simeria e la o semnătură distanță

 • 20 august 2017 la 11:00
  Permalink

  O semnatura ? Distanta e mare ! 🙂 Doamne ajuta sa fie un succes !

  Răspunde
 • 23 august 2017 la 23:27
  Permalink

  buna scoala germana din Deva (din cadrul colegiului national Decebal). Cei din Hunedoara au avut scoala germana ( in cadrul scolii generale nr.7) dar au distrus-o.

  Răspunde
 • 26 august 2017 la 12:48
  Permalink

  As dori sa aflu de unde pot sa iau un CV pentru angajare la fabrica de Bosch din Simeria că eu lucrez de 5 ani jumate la fabrica de cabluri din Deva și vrei sa mă angajez la Bosch că am auzit că vor fi salarii mai mari de cat la cabluri unde lucru eu acum și dacă de poate sa- mi dați un răspuns

  Răspunde
 • 5 septembrie 2017 la 20:11
  Permalink

  As dori sa aflu de unde pot sa iau un CV pentru angajare la fabrica Bosch din Simeria.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *