Investiție de peste 1,2 milioane de lei la Școala Gimnazială din Vețel

Un proiect în valoare de peste 1,2 milioane de lei a fost scos la licitație de autoritățile locale din comuna Vețel. Acesta prevede extinderea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnazială din Vețel. Clădirea în care își desfășoară cursurile copiii din Vețel a fost realizată undeva la mijlocul secolului trecut.

„Extinderea, modernizarea și dotarea clădirii unității de învățământ preuniversitar, din localitatea Vețel”, lucrările ce urmează a se realiza în cadrul proiectului constând în: – înlocuire parțială șarpantă și învelitoare; înlocuire jgheaburi și burlane; reparații tencuieli interioare și exterioare; realizarea unui grup sanitar pentru persoane cu dizabilități; plafon casetat și reparații/ completări pardoseală, pardoseli cu gresie antiderapantă în holuri și grupuri sanitare; pardoseli cu parchet în birouri; placaj cu faianță grupuri sanitare; zugrăveli interioare lavabile; Extinderea corpului principal de clădire și realizarea unui etaj parțial; sistem de tencuieli exterioare conform certificatului energetic; canalizare și alimentare cu apă; refacere instalație electrică; instalații termice interioare cu centrală termică pe gaz; realizarea de trotuare de gardă cu pante pentru dirijarea apelor pluviale spre rigole; Platforme betonate, zone verzi, dale înierbate pentru parcare; rampe pentru facilitarea accesului pentru persoane cu dizabilități; asigurarea de echipamente, utilaje și dotări”, arată documentul.

Contractul are o valoare de 1.253.713 lei, fiind finanțat din fonduri bugetare. Data limită pentru depunerea ofertelor este 11 februarie 2022.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.