L-ați văzut? Un băiat de 14 ani a plecat „la plimbare, în oraș”, în urmă cu trei zile

La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 23:00, Poliția Municipiului  Petroșani a fost  sesizată de un bărbat din Petroșani cu privire la  faptul că, în data de 15 aprilie 2022, în jurul orei 10:00, fiul său, BELOȘ ALIN OVIDIU (foto), din Petroșani, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu spunând că merge „la plimbare, în oraș” și nu a mai revenit.

Minorul are următoarele semnalmente: înălțime 1,70, greutate 50-55 kilograme, constituție astenică, față ovală, păr brunet, tuns cu breton, ochi căprui. Bărbatul nu a putut oferi detalii cu privire la vestimentația minorului, acesta precizând că fiul său obișnuiește să poarte îmbrăcăminte sport.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării minorului, care a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *