IPJ Hunedoara organizează recutări ale viitorilor poliţişti

Dacă întotdeauna ți-ai dorit să fii polițist, dar până acum ți s-a părut că e prea complicat sau nu-ți este accesibil, acum e șansa ta! Școlile de agenți de poliție îți oferă posibilitatea de a face parte din echipa noastră, a polițiștilor.

I.P.J. Hunedoara organizează recutări ale viitorilor poliţişti  în vederea şcolarizării în instituţiile de învăţământ ale M.A.I.,  până pe 5 decembrie!

Mulți sunt atrași de meseria de polițist. Unii pentru că simt nevoia de a ,,face dreptate” sau pentru a apăra alți oameni,  alții pentru că simt nevoia să-și disciplineze viața și caută o stabilitate și responsabilizare.

Dacă ai cochetat cu ideea de a fi polițist, află că, în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor, de această dată, este de 1 an.

Pentru o carieră în Poliție, poți candida pe 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la școala din Câmpina și 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la școala din Cluj-Napoca.

Până pe 5 decembrie, toți cei interesați se pot la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

În cazul celor care au domiciliul sau reşedinţa în judeţul Hunedoara, cererile de înscriere pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, se primesc, începând din data de 24.10.2017, de către Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, situat în municipiul Deva, str. Mihai Eminescu, nr. 130, în zilele lucrătoare de:  marţi, miercuri şi joi, în intervalul orar:  09:00 – 13:00.

Informaţii suplimentare priivnd  condițiile pe care trebuie să le îndepliniți și actele care sunt necesare la înscriere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara – Serviciul Resurse Umane, situat în municipiul Deva, str. Mihai Eminescu, nr.130, judeţul Hunedoara, la telefon nr. 0254/206722 int. 20113, 20114, 20118, 20509, sau pe site-ul I.P.J. Hunedoara – https://hd.politiaromana.ro/, Secțiunea carieră, Admitere instituții învățământ.

Informaţii de background:

Pentru reducerea deficitului de personal, la nivelul M.A.I. s-a stabilit un pachet de măsuri, una dintre cele mai importante fiind creșterea cifrei de școlarizare la instituțiile de învățământ postliceale.

Ultima sesiune de admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie a acestui an. Probele de concurs au fost: proba medicală, proba fizică și testul scris (gramatică limba română și  limba străină).

Biroul de presă al IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *