L-ați văzut? Bărbat de 32 de ani, plecat să lucreze în Germania, dat dispărut de familie

În data de 17 august 2022, în jurul orei 20:00, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de o femeie Petroșani  cu privire la faptul că, fiul său CHEROIU GHEORGHE EMIL (foto), de 32 de ani, din Petroșani, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 13.08.2022, pentru a lucra în Germania. Bărbatul şi-a contactat telefonic mama în data de 14 august 2022 pentru a-i comunica faptul că a ajuns cu bine la destinaţie, însă ulterior acesta nu a mai răspuns la telefon, motiv pentru care femeia a solicitat identificarea acestuia.

Semnalmentele bărbatului: înălțime aproximativ 1.65 – 1.70 m, constituție atletică, păr scurt șaten-închis, culoarea tenului este închisă, față ovală, ochi căprui, are o cicatrice pe mâna dreaptă şi tatuaj pe picior și gât.

Din momentul primirii sesizărilor, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice, în scopul depistării celor în cauză, care au fost daţi în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celor în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.