L-ați văzut? De două săptămâni este căutat de autoritățile din Danemarca și România

 La data de  22 septembrie 2021, în jurul orei 12:00, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că fratele ei, NICOLAIE IOAN (foto), de 70 de ani, care locuiește de aproximativ un 1 şi jumătate în Danemarca, în urmă cu aproximativ două săptămâni a plecat de la domiciliu său, din Danemarca și nu s-a mai întors, fiind dat în consemn de autoritățile din Danemarca.

La data plecării voluntare, bărbatul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening, de culoare neagră, o bluză gri cu negru, pantofi sport gri cu talpă albă, o căciulă gri și poartă ochelari de vedere.

Semnalmentele persoanei plecate voluntar: înălțime circa 1.65-1,70 m, greutate aproximativ 60-65 kg., constituție slabă, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării persoanei dispărute.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.