Localnicii din Brad rămân fără căldură

Abonații sistemului centralizat de termoficare din municipiul Brad rămân fără căldură. Temperaturile au crescut în ultimele zile, astfel că s-a decis sistarea furnizării agentului termic.

 „Având în vedere prognoza meteo pentru perioada imediat următoare, în cursul zilei de luni, 6 aprilie 2020, S.C TERMICA BRAD S.A., conform Hotărârii Consiliului Local a Municipiului Brad, va sista furnizarea energiei termice în sistem centralizat în municipiul Brad. Perioada a fost prelungită până în data de 6.04.2020 şi este corelată într-o anumită măsură cu perioada de acordare a ajutoarelor sociale pentru energie termică. Pe parcursul sezonului rece 2019/2020 agentul termic a fost furnizat fără întrerupere pe întrega perioadă a sezonului, cu excepţia unor avarii tehnice minore pe areale restrânse, care au fost soluţionate operativ. S.C. TERMICA BRAD S.C. şi-a onorat obligaţiile contractuale faţă de beneficiarii acestui serviciu public şi mulţumeşte tuturor pentru plata serviciilor facturate până acum”, arată informarea.

În plus, cei de la societatea de termoficare susțin că ”plata la timp a tuturor facturilor oferă posibilitatea asigurării acestui serviciu, la parametri necesari şi pentru viitor”.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.