Lucian Heiuș a fost desemnat președinte al Comisiei de politici fiscale a PNL

Lucian Heiuș, președintele organizației PNL Hunedoara, a fost desemnat, luni, președinte al Comisiei de politici fiscale a partidului, de către Biroul Politic Național al PNL.

Liberalii hunedoreni spun că poziția câștigată de Heiuș este o recunoaștere a experienței îndelungate pe care o are  în acest domeniu, precum și a respectului de care se bucură ca specialist în fiscalitate și finanțe publice.

Comisiile de specialitate ale partidelor se doresc a fi laboratoarele de construcție a politicilor pe diverse domenii. Ele sunt alcătuite din toți specialiștii partidului, atât de la centru cât și din provincie, nu doar din parlamentari.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a subliniat încă din campania electorală că dorește revitalizarea grupurilor de specialiști pe domenii de expertiză, prin aceste comisii

”Comisia de specialitate va lucra pe trei paliere: vom stabili politica bugetară, financiară și fiscală a Partidului Național Liberal, vom monitoriza activitatea actualului guvern pe aceste domenii și vom pregăti specialiștii Partidului Național Liberal, care vor ocupa funcțiile în viitorul guvern. Este o mare responsabilitate, este foarte mult de lucru, mai ales că toate programele pe care noi le vom gândi în această comisie vor fi în programul de guvernare al PNL, pe care noi îl vom aduce la momentul oportun în atenția alegătorilor”, a declarat Lucian Heiuș, pentru Replica.

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Un comentariu la „Lucian Heiuș a fost desemnat președinte al Comisiei de politici fiscale a PNL

  • 24 iulie 2017 la 18:39
    Permalink

    In sfarsit cineva la nivel national ! ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *