Unui bărbat din Hațeg i-a fost amputată mâna cu maceta de către nepotul acestuia

Un tânăr de 21 de ani din Hațeg a intrat noaptea în casa unchiului său, care la acea oră dormea, și i-a aplicat mai multe lovituri, iar cu o macetă i-a amputat mâna. Din primele cercetări, polițiștii au constatat că în momentul actelor de violență, tânărul era sub influența alcoolului. Victima de 50 de ani a fost transportată de urgență la spitalul din Hațeg

„La data de 20 decembrie 2023, în jurul orei 23:40, Poliția orașului Hațeg a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a fost lovit, pe raza orașului Hațeg.

Patrula de intervenție care s-a deplasat la fața locului, din primele verificări efectuate, a stabilit faptul că în jurul orei 23.30, un tânăr a pătruns într-o casă din orașul Hațeg,  unde locuiește un bărbat de 50 de ani, în timp ce acesta dormea. Tânărul, aflat fiind sub influența alcoolului și fiind înarmat cu un obiect tăietor (macetă), a început să îl lovească pe bărbatul de 50 de ani (unchiul său) cu obiectul pe care îl purta în mână, în zona capului și ulterior l-a lovit și peste mâna dreaptă, amputându-i acestuia mâna, de la încheietura palmei.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat victima conștientă și a transportat-o la Spitalul Orășenesc Hațeg, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală  și violare de domiciliu, iar față de cel bănuit de comiterea faptelor, un tânăr de 21 de ani, din Hațeg, au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Tânărul urmează să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg, în vederea luării măsurilor legale”, precizează IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *