Mândrie pesedistă de mucava

Premierul Tudose tocmai a terminat întâlnirile pe care le-a avut, din inițiativa sa, cu reprezentanţii FMI şi ai Băncii Mondiale, marți, la Palatul Victoria.

Tudose susține că a chemat FMI la discuții ca să nu mai greșească prognozele privind România. Sursele noastre susțin, însă, că gafele pe care le-a făcut premierul cu afirmațiile prin care compară băncile cu tâlharul Terente au generat o reacție violentă în lumea bancară, iar Tudose are nevoie de mediatori.

Încurcătura în care a intrat Guvernul Tudose este cu atât mai mare, cu cât tot programul pseudo-economic al PSD se bazează pe împrumuturi bancare. Din cele 15,7 miliarde de euro planificate a fi împrumutate în 2017, în primele 7 luni s-au realizat 10,3 miliarde. Dependența de mediul bancar este atât de mare, încât începe să se întrevadă nevoia banilor luati de la FMI, pentru a mai tempera dobânzile. Ceea ce presupune acceptarea unui nou „corset ” FMI.

PSD începe să recunoască astfel că mândria celor care trăiesc pe bani de împrumut este  de mucava și se înmoaie la prima ploicică economică.

Atenție, PSD! Am intrat în sezonul ploios!

 

Un comentariu la „Mândrie pesedistă de mucava

 • 7 septembrie 2017 la 15:46
  Permalink

  A J U N G E !
  Prea multe comentarii , multe glose ,
  Se spun in draci , acum , despre TUDOSE !
  E brailean de-al nostru,viguros ,
  Nu stiu de-i priceput , dar e frumos !
  Gheorghe Cirnu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *