Mărfuri contrafăcute în valoare de aproape un milion de lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

O mie şase sute de perechi de încălţăminte contrafăcute, în valoare de aproape un milion de lei, au fost confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea. Mărfurile sosiseră din China şi erau destinate unei firme din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au făcut controlul amănunţit la un container sosit din China.

În urma verificărilor, echipele de control au descoperit 1.600 de perechi de încălţăminte, bunuri contrafăcute. Mărfurile erau destinate unei societăţi comerciale din Bucureşti, administratorul firmei fiind un cetăţean chinez de 33 de ani, cu reşedinţa în judeţul Ilfov.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 956.800 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *