Mesajul prefectului judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, adresat hunedorenilor

Stimaţi locuitori ai judeţului Hunedoara

În această perioadă, clericii din fiecare localitate a judeţului Hunedoara au început distribuirea Paştilor. Reprezentanţii bisericilor sunt ajutaţi de voluntari care au asupra lor cartea de identitate şi, ca semn distinctiv, banderolă albă pe braţ, precum şi un ecuson cu date de identificare, ştampilat de parohie.

Veţi primi Paştile sau Sfânta Lumină din pragul casei ori de la fereastră, fără a ieşi în stradă, iar în zona blocurilor de locuinţe acestea vor fi înmânate unui reprezentant desemnat de Asociaţia de proprietari sau de chiriaşi, care va purta echipament de protecţie (mască şi mănuşi).

Instituţia Prefectului s-a asigurat că atât la spitalele din judeţul Hunedoara cât şi la centrele de îngrijire a persoanelor vârstnice, a copiilor sau a celor cu nevoi speciale, precum şi în centrele de carantină vor fi distribuite Paştile şi Lumina Sfântă.

În tot acest timp, cadrele Ministerului Afacerilor Interne împreună cu cele ale  Ministerului Apărării Naţionale, ajutaţi de Poliţiile locale, vor asigura ordinea publică, precum şi respectarea reglementărilor prevăzute în ordonanţele militare privind protecţia fiecăruia dintre noi şi eliminarea riscului de răspândire a noului coronavirus.

Vă mulţumesc pentru că respectaţi regulile de protecţie personală şi distanţare socială. Toate acestea ne protejează pe noi, pe cei din familiile noastre şi pe cei din jurul nostru.

Vă doresc zile liniştite şi binecuvântate!

 

Vasilică Potecă

Prefectul judeţului Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *