Michael Melczer: ”Angajarea lui Jujan la CEH nu dă bine”

Michael Melczer, fostul director general al Complexului Energetic Hunedoara, este de părere că reangajarea lui Costantin Jujan în funcția de consilier pe probleme de minerit ”nu dă bine”, având în vedere situația economică a societății.

”Nu sunt informat la momentul ăsta dacă e adevărat acest lucru. Dar, dacă e adevărat… Eu cred că Jujan e un tip care poate fi folosit, are o experiență destul de importantă, mai ales că a fost la baza tuturor programelor de închideri de mine. Deci are experiență și bineînțeles că trebuie folosit. Dar, conștient fiind de competența lui Jujan, o reangajare nu prea dă bine, în condițiile în care Complexul funcționează azi. Nu sună bine ce se întâmplă. Adică el trebuia să își continue activitatea. Că a ieșit la pensie și acum se reangajează, duce lucrurile în altă zonă, pare genul hai să coatem maximul din sistem, cât se poate încasa”, a declarat, pentru Replica-INFO HD, Michael Melczer.

În prezent, Michael Melczer este membru în Consiliul de Administrație al Complexului Energetic Hunedoara.

citește și:

Anamaria NEDELCOFF

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 422 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Un comentariu la „Michael Melczer: ”Angajarea lui Jujan la CEH nu dă bine”

  • 27 iulie 2017 la 22:37
    Permalink

    Cand inchizi o mina surpand totul in putul de intrare,practic blocand-o total…nu e ok!!!Ele trebuiesc conservate.Deci nu cred ca e un merit sa inchizi mine!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *