Minoră de 15 ani, dată dispărută

UPDATE:  În dimineața zile de joi, 9 septembrie, a.c., polițiștii anunță că minora de 15 ani, din Uricani a fost identifică și predată familie. Aceștia au precizat că pe durata absenței de la domiciliu, fata nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

Astăzi, 08.09.2021, în jurul orei 12:40, la sediul Poliției Oraşului Uricani s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că fiica sa, CHICIUDEAN ADRIANA ELENA (foto), în vârstă de 15 ani, a  plecat voluntar în data de 07.09.2021, în jurul orei 23:00, de la domiciliul din Uricani și nu a mai revenit.

Minora are următoarele semnalmente: înălțime 1,57 m., greutate aproximativ 47 kg., păr blond, tuns până la umeri, ochi verzi, față ovală, fără semene particulare. La data plecării voluntare, era îmbrăcată cu vestă de culoare crem, pantaloni jeans albastru deschis și pantofi sport albi.

Minora a mai fost plecată voluntar de la domiciliu.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională.    Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic  112

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *