Update – Fata s-a reîntors acasă. Ați văzut-o? Minora e din Hunedoara și a dispărut de mai bine de o săptămână

 

UPDATE – Referitor la fata de 17 ani, dată dispărută de familie, potrivit comunicatului primit aseară, aceasta a revenit acasă declarând că a fost plecată la o prietenă nefiind victimizată, informează, în această dimineață, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

 

Astăzi, în jurul orei 19.00, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că fiica sa, Kalanyos Andreea Ioana, în vârstă de 17 ani, în data de 12 martie a.c., a fost în vizită la locuința mamei, după care a plecat către apartamentul în care minora locuiește alături de soțul său, pe raza municipiului Hunedoara, iar de la acea dată nu mai știe nimic despre aceasta.
Minora, la momentul plecării voluntare, era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans, de culoare albastră tricou de culoare neagră, o geacă neagră, iar în picioare purta ghete de culoare neagră.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate 46 kg., păr de culoare neagră, prins în coadă, ochi albaștri, iar la încheietura uneia dintre mâini are un tatuaj cu inscripția „Amador”, însoțit de o dată, despre care nu se cunosc alte detalii.
Reclamanta a precizat faptul că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu, în trecut. Polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării minorei plecate voluntar de la domiciliu, aceasta fiind dată în urmărire națională și în consemn la frontieră.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *