Mircea Bobora: ”Una dintre principalele mele sarcini este să mă încadrez în buget. Altfel îmi pierd gâtul”

Conducerea Consiliului Județean Hunedoara va organiza câteva runde de discuții cu șefii serviciilor subordonate instituției, pe tema majorărilor salariale. Mircea Bobora, președintele CJ Hunedoara, precizează că, deocamdată, nu poate spune cu cât la sută a crescut procentul dedicat plății drepturilor salariale.

”Am cerut să se facă o simulare cu noile salarii vizavi de ceea ce înseamnă noua lege și vom analiza fiecare salariu în parte. Dar nu îmi dă nicio bătaie de cap treaba asta, atâta vreme cât e lege și există reglementări în sensul ăsta”, a declarat Mircea Bobora.

Suportă bugetul Consiliului Județean Hunedoara noile majorări?

”Da, suportă, pentru că am previzionat și treburile astea. Una dintre principalele mele sarcini este să mă încadrez în buget. Altfel îmi pierd gâtul. Și ne vom încadra în buget. Nu știu cu cât la sută va fi această creștere. Joi și vineri voi avea primele discuții aplicate pe noile salarii, în care voi lua puncte de vedere de la șefii de servicii și directorii care coordonează serviciile respective, pentru că ei au obligația să-și cunoască oamenii, să știe cât, cum și cu ce performanțe muncesc. Al doilea punct o să fie părerea vicepreședinților care coordonează fiecare domeniu, iar președintele o să aibă o pondere mai mică în toată chestia asta, dar asta nu înseamnă că analiza n-o s-o facem aplicat și cu întreaga răspundere”, mai spune Mircea Bobora.

Anamaria NEDELCOFF

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.