Moarte violentă pentru tânărul ucis de mamă

Medicii legiști au finalizat autopsia în cazul bărbatului înjunghiat de mamă, din municipiul Lupeni. Atât ficatul, cât și un plămân au fost străpunse de cele două lovituri de cuțit.

“Moartea violentă care s-a datorat hemoragiei interne prin plăgi penetrante toraco -abdominale cu lezare pulmonară și hepatică. Are două plăgi. Una i-a intrat prin plămân și alta prin plămân și prin ficat. Nu a murit chiar pe loc, pentru că până s-a exsanguinat, până a făcut hemoragia internă… Nu e chiar pe loc. Hemoragie internă prin plăgi înțepate penetrante”, a declarat medicul Dan Mărculescu, șeful Serviciului de Medicină Legală Deva.

Marika Luca, mama bărbatului, a fost reținută pentru 24 de ore și va fi reprezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Marius Luca, tânărul ucis de propria mamă, avea 35 de ani și locuia cu părinții. Acesta nu lucra și era cunoscut ca având probleme cu alcoolul.

UPDATE: Femeia din Lupeni care și-a omorat copilul a primit control judiciar. Judecătorii au respins cererea procurorilor privind arestarea preventivă.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *