Moment de stand-up comedy cu președintele Consiliului Județean

În ședința de Consiliu Județean de astăzi au primit diplome de excelență elevii care au obținut nota 10 la examenele de evaluare națională și la Bacalaureat. Pe lîngă diplome, tinerele au primit, de la președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora (PSD), și cîte un buchet de trandafiri (roșii, cum altfel).

Când a venit rîndul tînărului Rareș Bogdan Roșulescu să primească diploma pentru performanța de a fi obținut 10 la evaluarea națională, a avut loc un moment de comedie cum rar s-a văzut în frumoasa sală a Consiliului Județean.

Vine băiatul, își ia diploma, mulțumește cuviincios, dar e întors din drum de președintele Mircea Bobora, care îi întinde o diplomă și un buchet de trandafiri (roșii, cum altfel) pentru o colegă de-a lui Rareș, care n-a putut veni la ceremonie.

– Ce culoare îți place? – l-a întrebat, insidios, președintele (roșu-PSD) Consiliului Județean, sperînd, probabil, ca tînărul să-i răspundă ROȘU, mai ales că-l cheamă și Roșulescu.

– GALBEN! – răspunde, fără ezitare, Rareș Bogdan Roșulescu – moment în care consilierii PNL, sub ochii cărora se desfășura scena, izbucnesc în rîsete și aplauze prelungite, cum nu s-au mai auzit sub acoperișul Consiliului Județean.

Atmosfera veselă s-a menținut mai toată ședința, căci motive au fost destule: zile de naștere ale consilierilor județeni, recompensate cu pachete și buchete de trandafiri (roșii, cum altfel) pentru doamne, diplome de excelență și flori (aceleași, desigur) pentru elevi și profesori, majorările de salarii pentru funcționarii publici și personalul contractual din aparatul de specialitate al Consiliului Județean care au fost aprobate în unanimitate (o singură abținere, la votul pentru ADEH, a avut-o consilierul PSD Ioan Ștaier, pe motiv că are o nepoată acolo).

În concluzie: veselie, bună dispoziție, atmosferă destinsă. E frumos la Consiliul Județean iar județul Hunedoara e un județ prosper.

 

Alin BENA

 

Alin Bena

alin.bena@gmail.com

bena has 103 posts and counting.See all posts by bena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.