Tânărul din Timiş care a ucis un bărbat şi a rănit mai multe persoane a fost prins

UPDATE: Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul care a ucis un om în parcul din oraşul Făget şi a rănit alte cinci persoane. El este acuzat de omor şi tentativă de omor şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor de la Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă. În momentul capturării, el era drogat, analizele arătând că el consumase trei tipuri de stupefiante.

Tânărul din Timiş care a ucis un bărbat într-un parc din Faget şi a rănit mai multe persoane, a fost capturat, în trafic. El se afla la volanul unei maşini şi nu a opus rezistenţă când a fost oprit. El va fi audiat de politisti, la Făget. Vizibil tulburat, bărbatul le-a declarat poliţiştilor că o icoană l-a îndemnat să comită faptele.

În momentul capturării, bărbatul, Ionel Boldea, era vizibil tulburat, el afirmând că o icoană l-a îndemnat să comită fapta, că a dat cu piciorul şi a spart capul unei femei şi al unui bărbat, dar că i s-a ”promis un alt aspect”.

În momentul capturării de către poliţişti, în noaptea de miercuri spre joi, Ionel Boldea a spus că maşina în care se afla era a unui prieten care este plecat la pescuit, apoi a declarat că o icoană l-a împins să comită crima.

„O icoană dintr-o cameră. Am stat într-un pom. Maşina e a unui prieten de la Povergina, care e la pescuit. Icoana dintr-o cameră…Icoana care m-a scos afară din casă…m-a scos afară din casă şi m-o făcut să am o forţă inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul…la 6 dimineaţa să mă scoată o icoană…clopote…nu ma agita, că păţeşti rău..icoana care m-a scos afară la 6 dimineaţa…nu ma agresa că mă gândesc rău..nu ma agresaţi că e rău. A fost o forţă inumană. Nu am vrut, dar am fost forţat de situaţie să fac rău. Mi s-a promis un alt aspect…icoana efectiv m-a luat după ea…merg la puşcărie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat după ea”, le-a spus Ionel Boldea, poliţiştilor,  în timp ce era încătuşat.

După mai bine de 12 ore de căutări, poliţiştii l-au depistat de Ionel Boldea, tânărul de 33 de ani care a ucis un bărbat în parcul din Făget şi a rănit alte câteva persoane.

Acesta a fost prins în jurul orei 2.30, în apropierea satului său natal, Bichigi, la volanul unei maşini. Nu a opus rezistenţă în momentul capturării. El a fost dus la sediul Poliţiei Făget, unde va fi audiat.


Tânărul a ucis, miercuri dimineaţa, un bărbat în parcul din oraşul Făget, judeţul Timiş, şi a înjunghiat-o pe soţia acestuia, lăsând-o într-o baltă de sânge.

Ulterior, el a intrat în casa unei familii unde s-a baricadat în baie, în timp ce poliţiştii l-au înconjurat. La un moment dat, tânărul a ieşit din baie, a vrut să îi lovească pe poliţişti, a trecut de ei şi a fugit în curtea gospodăriei, unde s-a urcat într-o maşină cu care a trecut prin porţi şi a fugit până în zona satului Bichigi. Atunci poliţiştii au tras trei focuri de armă, iar un glonţ a lovit portiera. Maşina a fost ulterior abandonată într-un şanţ.

La Temereşti, el a făcut alte patru victime: o bătrână a fost înjunghiată, o persoană a fost lovită cu maşina şi alte două au fost agresate.

Femeia înjunghiată în parc a fost transportată iniţial la Spitalul din Făget de unde a fost preluată de elicopterul SMURD şi adusă la Spitalul Judeţean din Timişoara unde a intrat direct în operaţie. Tot la Spitalul Judeţean din Timişoara au fost aduse alte două victime ale bărbatului, cu o salvare.

Peste 200 de poliţişti l-au căutat, inclusiv cu ajutorul unei drone şi al unui elicopter care au survolat zona. Boldea a fost dat şi în consemn la frontieră.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *