Casa Pollicino rămâne un proiect de suflet pentru edilii de la Petroșani

Proiectul Casa Pollicino este unul de suflet pentru edilii de la Petroșani. Astfel pe parcursul anilor primăria și consiliul local au sprijinit cum au putut acest proiect care pentru beneficiari este o adevărată casă, acolo unde sunt primiți cu căldură de personalul foarte bine calificat.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, s-a aflat azi la Casa Pollicino unde s-a întâlnit cu membrii fondatori care au sosit din Italia. Acesta i-a asigurat pe cei mici că Moș Crăciun ajunge și la ei.

„Am participat astăzi cu multă bucurie la sărbătoarea Casei Pollicino, alături de inimoșii noștri parteneri italieni, Morena și Enrico, cei care au pus bazele acestui așezământ unde sunt îngrijiți copiii speciali din întreaga Vale a Jiului. Mi-am dorit ca spiritul Sfântului Crăciun, sărbătoarea atât de îndrăgită de cei mici, să ajungă și la Casa Pollicino și toate manifestările pe care le-am programat pentru luna decembrie vor fi marcate, așa cum se cuvine și la Casa Pollicino. Le mulțumesc celor doi parteneri din Italia, dar și tuturor celor care susțin acest proiect de suflet și personalului de aici care, cu multă dăruire și atenție, are grijă de copiii noștri speciali. Proiectul Casa Pollicino, la fel ca și colaborarea dintre Primăria și Consiliul Local cu partenerii Italieni continuă, pentru binele acestor copii minunați”, arată Tiberiu Iacob Ridzi primarul municipiului Petroșani.

 

Monika BACIU

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *