NEWS ALERT: Petru Mărginean rămâne candidatul PSD la Primăria Deva

Surse din PSD au declarat, pentru Replica-INFO HD, că în urma întâlnirii dintre liderii naționali și județeni ai partidului de miercuri seara, care s-a încheiat târziu, după miezul nopții, s-a decis ca Petru Mărginean să rămână candidatul formațiunii politice la funcția de primar al Devei.

Social democrații vor face un anunț oficial joi, după întrunirea Comitetului Executiv Național de la București. În mod formal, în CEx vor fi votate cele două propuneri, Petru Mărginean și Ovidiu Moș.

Petru Mărginean, fără a fi membru PSD încă, a fost propunerea organizației județene a PSD, în vreme ce filiala municipală Deva l-a votat pe Ovidiu Moș, primarul interimar al Devei.

Aceleași surse din PSD afirmau, zilele trecute, că soluția Petru Mărginean a venit la sugestia liderilor naționali ai partidului, acesta conducând în sondajele de opinie efectuate de social democrați în Deva.

Dacă nu vor mai fi înregistrate surprize, Petru Mărginean va fi prezentat oficial, la Deva, în cadrul unei conferințe de presă, drept candidat al PSD pentru funcția de primar al Devei.

Petru Mărginean nu a putut confirma aceste informații, deoarece nu a fost prezent la întrunirea liderilor PSD, așteptând și el o decizie oficială.

Claudiu POPA

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *