Noi premii pentru INSEMEX

Cercetătorii de la INSEMEX Petroșani nu ratează nicio ocazie. Aceștia au fost premiați la Expoziţia Europeană a Creativităţii şi Inovării – EUROINVENT, eveniment ce a avut oc la Palatul Culturii din Iași sub auspiciile Federației Internaționale a Asociațiilor Inventatorilor – IFIA.

În perioada 16-18 mai 2019 a avut loc la Iași unul dintre cele mai mari evenimente de inventică din sud-estul Europei, Expoziţia Europeană a Creativităţii şi Inovării – EUROINVENT, ajunsă în acest an la cea de-a XI-a Ediție. Cele 90 de standuri ale expoziției au cuprins peste 600 de invenții și proiecte de cercetare, grupate în 14 categorii, la eveniment participând cercetători și inventatori din peste 20 de țări.

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă – INSEMEX Petroșani a prezentat în cadrul EUROINVENT 2019 cinci invenții dezvoltate de colectivul de cercetători științifici, acestea fiind apreciate și premiate de către organizatori cu patru medalii și o diplomă de excelență.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *