Noul subprefect al județului Hunedoara, Petru Călin MARIAN, a fost învestit în funcție

Astăzi a avut loc la Deva depunerea jurământului de către Petru Călin MARIAN, subprefect al județului Hunedoara.

La ceremonia de învestire, care s-a desfășurat în amfiteatrul Inspectoratului Școlar Județean, au participat ministrul afacerilor interne – Marcel VELA, directorul de cabinet al ministrului – Traian BERBECEANU, prefectul județului Hunedoara – Vasilică POTECĂ,  subprefectul județului – Dorel Ovidiu BRETEAN și conducerea Inspectoratului de Poliție Județean, a Inspectoratului de Jandarmi Județean și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

La depunerea jurământului, organizată cu un număr restrâns de persoane, pentru respectarea măsurilor de protecţie, au mai fost prezenţi, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, administratorul public al reşedinţei de judeţ, Adrian David şi parlamentarii hunedoreni Carmen Hărău şi Lucian Heiuş.

 

La finalul ceremoniei, ministrul afacerilor interne, Marcel Vela a răspuns la întrebările jurnaliştilor din judeţul Hunedoara.

Subprefectul judeţului, Petru Călin MARIAN s-a născut în 27 septembrie 1971 în comuna Baia de Criș – județul Hunedoara. A absolvit Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară – Cluj-Napoca  și  a urmat mai multe cursuri de specializare în domeniul agricol, economic și management și a fost, timp de doi ani, cadru universitar la USAMV- Cluj Napoca. Din 2016, până astăzi, în calitate de director executiv, a coordonat activitatea Direcției pentru Agricultură Județeană Hunedoara.

 

 

Prefectura Hunedoara, Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *