Număr de locuri suplimentat la spectacolul de romanţe de miercuri, 7 noiembrie 2018

Concertul extraordinar de romanţe, programat miercuri, 7 noiembrie 2018, la ora 18:00, în Amfiteatrul „Liviu Oros” al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, va avea loc în sala mare de spectacole a instituţiei, ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea publicului.

Evenimentul va fi susţinut de soliştii Vasile Repede, Lorena Pascu, Mariana Risipitu, Cristian Fodor, Eugen Pistol şi Ana-Almăşana Ciontea.

Acompaniamentul este asigurat de grupul instrumental condus de prof. George Cîlţea.

Spectacolul este organizat de Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” şi aduce în prim-plan cele mai îndrăgite romanţe ale românilor – „La fereastra cu zorele”, „A venit aseară mama”, „Car frumos cu patru boi”, „Mi-e dor de ochii tăi”, „De ce nu vii?”, „Smaranda” şi, nu în ultimul rând, „Flori de nufăr” („Mândra mea de altădată”), considerată prima romanţă românească scrisă de un compozitor cu pregătire muzicală (Ionel Băjescu-Oardă).

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitaţii, care pot fi ridicate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, zilnic, între orele 8:00-18:00, până în ziua spectacolului.

 

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *