Numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 227 în judeţul Hunedoara

În ultimele 24 ore au mai fost descoperite alte 15 cazuri de COVID-19 în judeţul Hunedoara, astfel numărul total al acestora a ajuns la 227 de persoane. Până la această oră, Grupul de Comunicare Strategică a confirmat 23 de decese asociate cu noul coronavirus pe raza judeţului. Judeţul Hunedoara este a cincea regiune din ţară ca număr de cazuri după judeţele Suceava, Timiş, Neamţ şi municipiul Bucureşti.

Conform ultimei informări a Prefecturii Hunedoara, 377 de persoane se află în carantină, cu 14 mai puţine ca ieri, iar 2793 sunt în izolare, cu 63 mai mulţi ca ieri. De când a apărut coronavirus în judeţul Hunedoara, 167 de persoane au ieşit din carantină, iar din izolare 2301.

Până acum, 30 de hunedoreni au fost vindecaţi de coronavirus şi externaţi din spitale.

În ultimele 24 de ore, echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat 38 de misiuni şi au aplicat 29 sanctiuni valoare 38.200 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.
De la ultima raportare, 09 aprilie 2020, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 115 amenzi pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei precum şi pentru alte abateri de la legislaţia în vigoare. Valoare totală a sancţiunilor este de 261.500 de lei.

Pentru structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii şi jandarmii sunt sprijiniți de polițiști locali.

 

Paul Muntean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *