O copilă de 14 ani este dată dispărută

La data  19.08.2021, în jurul orei 23.00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, la data de 19.08.2021, în jurul orelor 16.00, în timp ce se afla pe raza municipiului Hunedoara pentru a face cumpărături, fiica sa, BUGNERIU LULUGI (foto), de 14 ani, din Hunedoara, a plecat voluntar din autoturismul în care trebuia să îl aștepte și nu a mai revenit la domiciliu.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o bluză de culoare roșie,  fustă din material textil de culoare gri. Aceasta are înălțimea de 1,40 m, o greutate de aproximativ 40-45 kg., ochi verzi, păr lung vopsit negru cu șuvițe blonde  și  nu prezintă semne particulare.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care a fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.