O elevă din Petroșani participă la Campionatul Mondial de Office

O boboacă a Colegiului Național de Informatică Carmen Sylva din Petroșani reprezintă unitatea de învățământ la Campionatul Mondial de Office.  Tinerii sunt tot mai conectați la tehnologie. Pasiunea pentru calculatoare și tehnica viitorului îi animă pentru a-și dezvolta noi competențe.

Emilia Savu din clasa a IX-a B de la Colegiul Național de Informatică Carmen Sylva din Petroșani participă, astăzi, la Campionatul Mondial de Office, etapa Națională, desfășurată la București.

Dintr-un total de 429 examene, 151 de candidați au întrunit criteriile de calificare și au susținut examenele până la termenul limită al competiției din 19 aprilie 2019. Dintre aceștia, 30 s-au calificat la etapa finală a campionatului național care va avea loc în data de 10 mai 2019, la sediul Microsoft România din București.

Fundația EOS va organiza în data de 10 mai 2019, în parteneriat cu Certipro Education și Microsoft România, etapa națională de calificare a României la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist – Ediția 2019 – cel mai prestigios eveniment de validare a competențelor de utilizare a aplicațiilor de productivitate Microsoft Office din lume.

Tudor Roxana Ioana, elevă a Colegiului Național Mihai Eminescu din Petroșani, participă și ea la competiție, însă la aplicația „power point”

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.