O minoră de 13 ani este căutată de mama sa

La data de 12.11.2021, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie  cu privire la faptul că în data de 05.11.2021, în jurul orei 17:00, fiica ei, DUMBRAVĂ SORINA-IULIANA, în vârstă de 13 ani, a plecat în mod voluntar de la imobilul din Orăştie, unde locuiește fără forme legale şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minora a plecat în repetate rânduri de la domiciliu, fiind depistată pe raza unor localități din judeţ. Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate aproximativ 60 kg., ten închis, ochi negri și păr brunet.

În momentul plecării voluntare de la domiciliu, era îmbrăcată cu o geacă de culoare galbenă, pantaloni tip colanți, de culoare aurie și pantofi sport de culoare roșie.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic  112.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.