Beat, ziua în amiaza mare, a avariat două autoturisme parcate regulamentar

În data de 14.11.2021, în jurul orei 12:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Zorilor, din Petroșani, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Petroșani, care conducea un autoturism pe strada respectivă, a pierdut controlul volanului și a acroşat două autoturisme parcate regulamentar (rezultând avarierea autovehiculelor în cauză).

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,99 mg/l., alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 17.10.2021, în jurul orei 09:00, poliţiştii Formațiunii Rutiere Hațeg au oprit în trafic, pe strada Piața Unirii, din  Hațeg, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul  Lupeni, cu privire la care au stabilit, în urma verificărilor, că are dreptul de a conducere autovehicule anulat.

 

În data de 12.11.2021, în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hațeg au oprit pe DJ687 G, în satul Ștei, un autovehicul care circula fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că cel aflat la volan,  un tânăr de 29 de ani, din comuna Băuțar, nu posedă permis de conducere.

Verificând autovehiculul, polițiștii au constatat că acesta a fost radiat la cerere de către fostul proprietar.

 

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *