O nouă afacere marca Primăria Deva

În timp ce construim fără avize sensuri giratorii supraevaluate de 4-5 ori, în timp ce inaugurăm treceri de pietoni absolut inutile, în timp ce în fiecare zi traficul e îngreunat în oraș din cauza parcărilor nesimțite, iar Poliția Locală nu face nimic în sensul acesta, în timp ce umplem feisbucul de haștaguri despre cum și cât iubim noi Deva, într-o campanie electorală agresivă, dar pentru care oricum nu avem avansată o data a alegerilor, există oameni care locuiesc în Deva, dar pe o stradă care nu apare în domeniul public al municipiului. Practic, e ca și cum ai sta într-un oraș, dar pe o stradă care nu mai există. Am să detaliez mai jos.

Niște oameni, mai precis două familii care locuiesc in Satul Archia, sat aparținător Devei, au solicitat furnizorului de apă din municipiu, racordarea la rețeaua de alimentare cu apa potabilă. Ca o paranteză, tupeu maxim să și ai să ceri așa ceva în 2017, în Deva, unde edilii trecuți, prezenți și viitori sunt în campanie, nu-i așa, te trezești tu, plătitor de taxe și impozite să vrei apă potabilă de la rețea?! Păi unde te crezi?!

Bun, furnizorul de apă potabilă, adică APAPROD S.A. Deva, prin adresa nr 11.076/12.06.2017, le răspunde atât oamenilor cât și Consiliului Județean, unde oamenii ceruseră ajutor suplimentar, următoarele: “Primăria Municipiului Deva, a precizat că drumul de acces de la strada Archia până la imobilul x, nu figurează în domeniul public al Municipiului Deva.” CUM??? Să stai în Deva, dar strada pe care stai să nu fie în Deva??? Da, exact așa! Și asta în condițiile în care respectivul drum de acces figurează în cadastru și cărțile funciare, dar ghiciți ce?! Au fost vândute terenuri acolo în zonă! Întrebare pentru domnii de la primărie: nu vă supărați, ați vândut și drumul de acces odată cu terenurile?!?

În concluzie, mult haos, multă indolență, incompetența ca la carte, dar pretenții de mandate noi, de realegeri, SUVuri de lux pentru conducere, Dustere noi pentru conducerea de la cadastru, pentru că nu-i așa, ei merită, adică nu e ușor să ajungi la birou după ora 10.00, pentru că în noaptea precedentă ai băut până dimineața la ora 5.00! Și cu ce să vii??? Cu un Duster nou! (orice asemănare cu persoane sau evenimente din viața reală este pură coincidență!)

Astea toate în timp ce cetățenii plătitori de taxe și impozite se întreabă în petiția atașată integral prezentului material, și pe care vă recomand din suflet s-o citiți, oare strada pe care stau ei unde s-o pună pe harta lumii?!

Monica FLORESCU

 

citește și  DEVA: Petiție ironică pentru o Primărie absurdă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *