Incendiu, în toiul nopții, într-un apartament. O persoană a decedat

Un bărbat de 51 de ani a fost mistuit de flăcări, azi noapte, într-un apartament din Petroșani, deși salvatorii au ajuns în timp record. Fiul bărbatului, care locuia în același imobil, a reușit să se salveze. Potrivit ISU Hunedoara, focul ar fi pornit de la un scurt circuit electric produs de la mai multe instalații improvizate.

„În această noapte, la ora 02:15, pompierii Detașamentului Petroșani au fost alarmați cu privire la producerea unui incendiu într-un apartament din localitatea Petroșani. Salvatorii s-au deplasat la locul intervenției cu 2 autospeciale cu apă și spumă, 1 autoscară de lucru la înălțime, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de primă intervenție și comandă.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta violent într-o încăpere a imobilului, existând degajări mari de fum in apartament și casa scării.

Din păcate, chiar dacă incendiul a fost localizat în 3 minute de la sosirea forțelor de intervenție, în încăperea incendiată a fost găsit decedat un bărbat în vârstă de 51 de ani. Fiul acestuia care se afla în apartament la momentul producerii incendiului a reușit să se salveze la timp, neavând nevoie de asistență medicală.

Pe tot parcursul intervenției nu a fost necesară evacuarea locatarilor, pompierii folosind pentru îndepărtarea fumului de pe casa scării și apartament un ventilator special cu presiune pozitivă și motor electric. Cauza probabilă de incendiu este scurtcircuit electric în apartament fiind identificate mai multe improvizații electrice”, conform sursei citate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *