O singură societate vrea să modernizeze sistemul de transport public din Deva

O singură societate vrea să modernizeze sistemul de transport public din Deva. ANADOLU AUTOMOBIL ROM S.R.L., din Ciolpani, este singura societate care a depus ofertă în cadrul procedurii organizate de municipalitatea din Deva. În următoarea perioadă are loc evaluarea financiară a ofertei.

Peste 36 de milioane de lei este valoarea contractului care prevede furnizarea de autobuze electrice și stații de încarcare în cadrul proiectului „Modernizarea sistemului de transport public local prin achiziționarea de vehicule ecologice”

„Se vor achiziționa 26 autobuze electrice (din care 4 autobuze electrice cu dimensiunea de maxim 10 m și 22 autobuze electrice cu dimensiunea de maxim 7 m) și 33 de stații de încărcare autobuze electrice (7 stații de încărcare rapidă din care 3 pentru autobuze de 10m și 4 pentru autobuze de 7m; 26 stații încărcare lentă, din care 4 pentru autobuzele de 10m și 22 pentru autobuzele de 7m)”, arată documentul.

Contractul este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional și are o valoare de 36.823.920 lei, fără TVA. Ofertele se pot depune până în data de 28 iunie.

Prin implementarea proiectului se are în vedere tranziția spre un transport în comun nepoluant.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *