Orăștie: Investiție de peste un milion de euro

Primăria municipiului Orăștie implementează un proiect care prevede modernizarea stadionului din localitate. Proiectul a cărui valoare depășește un milion de euro are ca obiect lucrări de construcții si instalații cu utilaje, echipamente si montaj, dotari pentru obiectivul de investiții “Modernizarea stadionului „Mecanica”.

Prin proiect se prevede amenajarea unui teren de fotbal cu gazon natural, amenajarea unei piste de atletism în jurul terenului, și construirea unei clădiri cu tribune ce va adăposti la parter vestiarele, spațiile tehnice și grupurile sanitare, construcție ce reprezintă refuncţionalizarea clădirii existente aflată pe latura Vestică a amplasamentului. Proiectul de modernizare și refuncționalizare a Stadionului „MECANICA” va fi compus din următoarele construcții și amenajări, structurate astfel: vestiare + tribună spectatori. Se propune consolidarea și recompartimentarea clădirii existente pentru a asigura spațiile necesare desfășurării activităților specifice. Corpul de clădire având funcțiunea de vestiare va fi dezvoltat pe un singur nivel, cuprinzând spații precum: vestiare femei și barbați, grupuri sanitare distribuite pe sexe, grupuri sanitare pentru persoane cu dizabilități, spații tehnice, spații pentru antrenori/profesori, cabinet medical, coridor de distribuție. Gradenele vor fi dezvoltate la cota +3,45 peste parter, accesate din exterior prin intermediul unor scări din beton armat. Această zonă destinată tribunei pentru spectatori, va avea o capacitate de aproximativ 688 locuri pe scaune. Construcția are în plan are o formă dreptunghiulară, cu dimensiunile maxime 71,48 m x 9,00 m. Înălțimea maximă față de cota ±0,00 a construcției ce va adăposti vestiarele și tribunele pentru spectatori va fi de +6,55 m”, arată documentația.

5.617.546 lei este valoarea investiției realizată din fonduri bugetare. Autoritățile locale așteaptă ofertele până în data de 17 iulie.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *