Zeci de motociliști și-au turat motoarele la Petroșani

Zeci de motocicliști din mai multe localități ale Văii Jiului și nu numai și-au turat motoarele. Aceștia vor să fie respectați în trafic. Numai anul acesta au fost 400 de accidente în care au fost implicați motocicliștii, iar 90% dintre accidente se produc din cauză că șoferii nu sunt atenți când virează la stânga.

 

“De aceea am ținut să iau parte, alături de cei peste 60 de pasionați de motociclete la o campanie de conștientizare în trafic.  Conștientizăm că există și motociclete și motocicliști și cei care conduc mașini ar trebui să fie mai atenți, deoarece ei sunt pe două roți, ceilalți pe 4 roți. Dar și motocicliștii trebuie să fie mai atenți, așa încât să evite pericolele. Scopul principal este să se respecte unii pe alții”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, cel care a fost alături de motocicliști.

Motocicliștii au vrut astfel să tragă un semnal de alarmă. Ei vor să fie văzuți, dar și respectați în trafic pentru a nu se mai produce atât de multe accidente.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *