Orăștie: Păgubită pe peronul gării

În data de 17.07.2020, în jurul orei 05:00, poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Hunedoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe peronul Stației C.F. Orăștie, o femeie a fost deposedată, prin violență, de un telefon mobil și o sumă de bani.

Poliţiştii au stabilit că victima infracţiunii de tâlhărie calificată este o femeie în vârstă de 47 de ani, din Orăștie. Aceasta a declarat faptul că a fost deposedată prin violență de un telefon mobil și de suma de 100 de lei.

În urma cercetărilor desfășurate, poliţiştii au stabilit că bănuiţi de comiterea faptei sunt trei persoane din municipiul Orăştie: un bărbat de 36 de ani, o femeie de 32 de ani şi o minoră de 12 ani (fiica celor doi). Prejudiciul, în valoare de circa 1.500 lei, a fost recuperat de la cei trei, iar bărbatul şi femeia au fost prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, care au dispus, faţă de aceştia, luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *