Aventură în Parâng

Asociația Wake up and Live organizează, la finalul acestei săptămâni, un eveniment în Parâng. Iubitorii muntelui sunt așteptați la o aventură prin care vor cuceri cel de-al patrulea vârf montan de peste 2500 de metri din țară, și anume vârful Parângul mare aflat la o altitudine de 2519 metri.

 

„Să te aștepți la o zi superbă petrecută în natura alături de oameni frumoși și peisaje unice. Lacul Zănoaga Stânei , Lacul Roșiile, Lacul Mândra vor fi doar câteva dintre frumusețile Parângului”, arată organizatorii.

Durata traseului este de circa 10-11 ore dus-întors, în funcție de condițiile meteo, lungimea acestyia fiind de 22 de kilometri.

Participanții trebuie să aibă, obligatoriu, ținută adecvată pentru munte. 120 de lei costă aventura, iar prețul include asistență turistică, ghizi montani, echipament colectiv (stații de comunicare, GPS, spray autoapărare împotriva animalelor, trusa de prim ajutor) și  consultanță în domeniul montan.

 

„Asociația a plecat de la un mic grup de drumeții pentru câțiva oameni care au împărțit valori comune, obiective similare, pasiunea pentru sport, natura și autenticitate, dorința de a fi PREZENȚI”, arată reprezentații asociației.

De-a lungul timpului, asociația a organizat diferite activități în Parâng.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.