Parcarea interzisă… muritorilor de rând

Un festival care s-a dorit a fi unul în care să se evoce tradițiile și obiceiurile zonei, a devenit centrul unor acțiuni politice. La sfârșitul săptămânii trecute la Mălăiești a avut loc un eveniment cu importanță turistică și istorică. Numai că hunedorenii muritori de rând au avut parcarea interzisă. Parcarea a îngrădită pentru oficialități.

”M-am tot gândit dacă să scriu despre evenimentul de la Fortificația Mălăiești din Sălașu de Sus . Incontestabil locul merită vizitat și este de apreciat munca celor care au restaurat acest monument. Trist că și aici ne ,,izbim,, de politic! Parcarea încă de dimineață era bine pazită de echipajul polțtiei si al jandarmeriei ca nu cumva niște amărâți ca noi să ocupăm locurile destinate exclusiv oficialităților! Așa că nervoși și umilți ne-am parcat pe marginea drumului, foarte aproape de o râpă, după o discuție inutilă cu poliția română despre rolul ei în societatea noastră și proveniența veniturilor lor. De restul nu are rost sa mai povestesc! Trist!”, scrie pe o rețea de socializare o petroșăneancă care s-a dus să ia parte la eveniment.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Utilizatorii rețelei sociale au ținut să aducă în atenție și faptul că este an electoral, așa se explică pleiada de politicieni care “descoperă” cele mai îndepărtate colțuri ale județului.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *