Pasionații de adrenalină, așteptați să se înscrie la 𝐑𝐞𝐝 𝐁𝐮𝐥𝐥 𝐎𝐬𝐥𝐞𝐚 𝐇𝐢𝐤𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐑𝐢𝐝𝐞!

Pasionații de adrenalină și sporturi de iarnă sunt așteptați să se înscrie la cea de-a zecea ediție a Red Bull Ostea Hike and Ride. Înscrierile debutează de astăzi (21 ianuarie –n.r.), de la ora 15:00. Sunt 300 de locuri la OPEN și 60 de locuri la PRO.

Taxa de participare este de 200 de lei (taxe incluse) și se plătește online, la momentul înscrierii. Taxa include: asigurare medicală, tricou și șapcă personalizate Red Bull Oslea Hike and Ride, over-layer cu numărul de concurs (returnabil), cronometrare, snack-bar la start, o masă caldă după încheierea concursului (vineri și sâmbătă), voucher pentru băuturi calde și Workshop de Siguranță și Salvare din Avalanșă.

Workshopul va avea loc sâmbătă, 19 februarie, pentru toți participanții care nu se califică în Finală.

Evenimentul se desfășoară într-o zonă sălbatică din Masivul Oslea, din Munții Vâlcan, județul Hunedoara, în vecinătatea Parcului Național Retezat. Red Bull Oslea Hike & Ride este o competiție de schi și snowboard, singurul eveniment de hike & ride din România și are loc în Masivul Oslea, o zonă sălbatică de la granița Parcului Național Retezat, într-un cadru natural impresionant unde totul depinde de bunăvoința muntelui și a vremii.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *