Patru șoferi prinși în stare de ebrietate la volan. Trei dintre ei aveau o alcoolemie de peste 1,00 mg/l

În data de 09.12.2018, în jurul orei 17:30, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe strada Armatei, din municipiul Orăștie, autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din judeţul Sibiu.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,51 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 08.12.2018, în jurul orei 19:15, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiul Brad au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza municipiului Brad, a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, însă conducătorul auto este în stare de ebrietate.

Poliţiştii au identificat, la faţa locului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Brad, cu privire la care au stabilit că a condus un autoturism pe strada Minerilor, din municipiul Brad, din direcția Valea Bradului către municipiul Brad, iar pe podul de peste râul Crișul Alb a pătruns pe sensul opus de mers şi a  acroșat autoturismul condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Bucureșci.

Conducătorul auto care a produs evenimentul rutier a fost testat cu aparatul etilotest, care a  indicat valoarea de 1,02 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, în jurul orei 23:35, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe strada Aleea Câmpului, din municipiul Hunedoara. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,25 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Un alt caz s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 00:30, când poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe strada George Enescu, din municipiul Hunedoara. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest,  a rezultat o concentraţie de 0,53 mg/l, alcool în aerul expirat.

În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *